Mylogenics: activation-release

Waarom mylogenics?

Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Er hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van de meest succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met die van Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine, Manual Concepts enz.

Met behulp van Mylogenics is het mogelijk om binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op te sporen. Bijna alle klachten aan het menselijk lichaam zijn te beïnvloeden door middel van Mylogenics. Deze methode van behandelen zorgt regelmatig voor spectaculaire resultaten, soms zelfs ondanks jarenlange therapie.

Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels en door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting, directe verbetering van (atletische) prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met Mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt.